Vrijwilligers in het zonnetje gezet!

  • Home
  • Nieuws
  • Vrijwilligers in het zonnetje gezet!

VRIJWILLIGERS IN HET ZONNETJE GEZET!
Op dinsdag 28 september werden vijf vrijwilligers van onze speeltuinen op een mooie manier in het zonnetje gezet door drie medewerkers van Novo Ego en hun leerlingen. Novo Ego is een afdeling van het Stedelijk Lyceum, waar leerlingen wat extra ondersteuning en begeleiding krijgen.

Jesse Rabeljee, Michel van Zuilekom, Augustus van Stokkum en hun leerlingen bezochten als eerste Speeltuin Glanerbrug. Na het welkomstpraatje kreeg vrijwilliger Johnny een paar prachtige schoenen van het merk Up aangeboden.

Novo Ego werkt nauw samen met Up. Up is een stichting die mensen met een verstandelijke beperking helpt mee te draaien in de maatschappij door ze een uitdagende dagbesteding te geven. Naast de gebruikelijke werk-, sport- en spelactiviteiten worden de mensen bij UP actief betrokken bij het creatieproces van de schoenen van het gelijknamige merk.

Na het bezoek aan Speeltuin Glanerbrug, ging de ‘tournee’ verder en werden Speeltuin Varvik, de Zuiderspeeltuin, Speeltuin Robinia en Speeltuin Kozakkenpark met een bezoekje verblijd. Vrijwilligers Jolanda, Jenny, Inge en Andrea werden aangenaam verrast en kregen ieders een paar fraaie schoenen aangeboden.

Voor de leerlingen van Novo Ego vormden de bezoekjes aan de speeltuinen een mooi leermoment. De leerlingen moesten het doel van hun komst helder uitleggen en iets vertellen over het schoenenmerk Up. Ook moesten er heldere afspraken gemaakt worden met betrekking tot de levering van het gekozen paar.

Bij deze bedankt de SES de medewerkers en leerlingen van Novo Ego van harte!

Links:

Meer informatie over Novo Ego:

https://www.vo2302.nl/nieuws/novo-ego/ en https://www.performancefactory.nl/ondernemer/novo-ego/


Informatie over (het schoenenmerk) Up:

http://www.upsocialclub.nl/ en https://upshoewear.nl/pages/our-story
 
Share our website