Aangepaste JeugdViva

Alle speeltuinen zijn de gehele vakantieperiode open en doorlopend vrij toegankelijk. Ook Dolphia en Smiley Stroinkslanden haken aan bij de JeugdViva activiteiten.
Met regelmaat zullen op alle locaties extra activiteiten georganiseerd worden. Zo zal Circus Tijdgeest aanwezig zijn en zal Concordia workshops geven.
Ook Alifa is op een aantal tuinen vertegenwoordigd met verschillende activiteiten. Bij het Bouwlab teken je een eigen beestje/ontwerp en ga je dit vervolgens met brokjes bouwen. Daarnaast is er ook veel aandacht voor sport door Sportaal en Scoren in de wijk.
Welke activiteiten waar en wanneer plaatsvinden vind je op www.jeugdviva.nl
Dit jaar hebben we ook een samenwerkingsverband Sjors Zomer 2020. Op www.sjorssportief.nl vind je alle activiteiten in Enschede. Het activiteitenaanbod kan in de zomervakantie worden aangevuld dus blijf regelmatig kijken anders mis je misschien een super leuke activiteit.
Om de verschillende activiteiten voor de kinderen in deze Corona tijd door te kunnen laten gaan, zullen de locaties op deze tijdstippen zo min mogelijk toegankelijk zijn voor ouders/grootouders. Dit i.v.m. de te verwachten drukte en handhaving van de 1,5 meter tussen volwassenen.
Share our website